Heldere communicatie en prijssetting.

Als afwerking van een nieuwe vloer of een bestaande vloer opteert men in de meeste gevallen voor vloertegels. De eigenschappen van bijvoorbeeld keramische tegels zijn ideaal om ze te plaatsen in de woning of kantoorruimte. Ze zijn krasbestendig, duurzaam, makkelijk te onderhouden en je hebt een ruime keuze in kleuren en afmetingen. Bovendien zijn ze zeer makkelijk zelf te plaatsen of je laat ze plaatsen door een ervaren vloerder.

Vooraleer je de vloer afwerkt met tegels, dient de vloer uiteraard de nodige vloerisolatie te bevatten om warmteverliezen en koudebruggen te voorkomen. Tenslotte worden de tegels op een perfect egale chape geplaatst. De chapewerken laat je het best uitvoeren door een ervaren vakman.

Wie opteert voor de plaatsing van een tegelvloer in de keuken, badkamer, terras… kan kiezen uit tal van soorten vloertegels en soorten wandtegels.

Roger bv voor al jouw tegelwerken: vloertegels, wandtegels, terrastegels

Vloerder nodig?

Voor het uitvoeren van een perfect egale vloer, doe je het best een beroep op een professionele vloerder. Voor het plaatsen van de chape en vloerisolatie kan je bij hem terecht. De chapewerken worden perfect uitgevoerd, de ideale basis voor de tegelvloer. De vloerder geeft je ook advies welke tegels waar het best worden geplaatst.

Prijs vloer- en chapewerken

Wens je perfect te weten hoeveel jouw droomvloer kost, vraag dan via onze site een offerte aan. Je ontvangt na het aanvragen van een offerte vrijblijvend de kosten voor het plaatsen van vloerisolatie, chape en tegels.

Contact Formulier

Wij antwoorden u zo snel mogelijk.
Velden met een * zijn verplicht

Bedankt wij nemen snel contact met u op!

Er liep iets mis met het formulier